Oktatás

Hírek

felsooktatas.JPG

Tovább tanulnál? Válaszd a református felsőoktatást!

Református teológia, biblioterápia, fejlesztőpedagógus, japanológia, színháztudomány, mentálhigiénés tanácsadás, szociális munka, pedagógusképzés óvodától egyetemi szintig: bemutatjuk a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Pápai Református Teológiai Akadémia és a Sárospataki Református Teológiai Akadémia képzési kínálatát.

Tovább a cikkhez
abram_tibor_03.jpg

Az oktatási stratégia nem receptkönyv

Ábrám Tibor szerint egy református iskolának nem ugyanaz a feladata, mint az utca túloldalán lévő állami intézménynek. A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon igazgatójával az oktatásfejlesztési stratégiáról, a Kárpát-medencei egységről és az egyházkerületi főgondnokság utáni időszakról is beszélgettünk.

Tovább a cikkhez

További híreink

Legyél a RefoRom szíve!

Adomángyűjtő kampányt indított a Budapesti Református Cigány Szakkollégium, hogy csökkenteni tudja hátrányos helyzetű diákjai megélhetési, tanulmányi nehézségeit.

„Az első évek meghatározzák a jövőjüket is”

Előfordul, hogy az egészségesnek tűnő kisgyermek fejlődésében valami gond akad, szakember segítségére van szükség. Ekkor igyekszik segíteni a Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény.

Intézményvezetőt keres a Forrai

A Magyarországi Metodista Egyház pályázatot hirdet a fenntartásában működő Forrai Metodista Gimnázium és Művészeti Technikum igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátásra.

Elhunyt Váradi Sándorné

Váradi Sándorné, az Újfehértói Református Általános Iskola és Óvoda intézményvezetője a járvány okozta súlyos betegség következtében, életének 55. évében megpihent.

Újra itt a digitális oktatás

Nem érte felkészületlenül a református intézményeket, hogy november 11. óta a középiskolák az egész országban átálltak a távoktatásra. Mi lesz az általános iskolákkal? A Zsinati Oktatási Iroda vezetőjével beszélgetünk a vírus által érintett református iskolákról, valamint az aktuális kérdésekről.

További tartalmak

Videók és galériák

Károlyi-Csekonics

Egy épület két arca

A 21. század és a neobarokk találkozik a Károli-egyetem legújabb épületében, a felújított Károlyi-Csekonics palotában. Lapozza végig kontrasztokkal teli galériánkat!

Tovább a cikkhez

Események

térkép no