Felhívások

Pályázati kiírások, felvételi hirdetmények és egyéb felhívások egyházunkban.

Már foglalható szállás a Kákicsi Ifjúsági Házban

Megújul a kákicsi parókia és környezete: a Kiss Géza lelkipásztor életét és az Ormánságot bemutató emlékkiállítás szomszédságában ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására alkalmas szálláshely nyílik a nyáron. Érdemes felfedezni a környék lelki, kulturális és természeti kincseit is.

Könyvcsomag-támogatást hirdet a Kálvin Kiadó

Az élő Ige évében a Magyarországi Református Egyház könyvkiadója egyszeri, harmincöt százalékos könyvcsomag-támogatást kínál református gyülekezeteknek, intézményeknek és szervezeteknek. A jelentkezés benyújtási határideje 2024. július 31.

Szenior projektvezetőt keres a Dunamelléki Református Egyházkerület Beruházási Főigazgatósága

Szenior projektvezetőt keres a Dunamelléki Református Egyházkerület Beruházási Főigazgatósága. Elsősorban azok jelentkezését várják, akik érdeklődést és elhivatottságot éreznek az épített egyházi infrastruktúra fejlesztése, valamint az épített egyházi örökség megújítása mellett, és részt kívánnak venni nagyívű egyházkerületi kiemelt beruházások és feladatok előkészítésében és végrehajtásában.

Ökogyülekezeti pályázat

A Föld napja hetének vége felé közeledve egyházunk teremtésvédelmi munkacsoportja ismét meghirdeti az ökogyülekezeti pályázatot, amelynek célja, hogy közösségeinkben ne csak a két kitüntetett héten – a Föld napja időszakában, valamint a teremtés hetén – figyeljünk a teremtett világ jóllétére.

Gyűjteményi és gazdasági titkárt keres a Ráday Gyűjtemény

Június elsejei kezdéssel keresnek teljes munkaidős vagy hatórás részmunkaidős munkatársat a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Gyűjteményéhez. A munkavégzés helye: 1092 Budapest, Ráday utca 28. Illetmény és juttatások: megegyezés szerint. Jelentkezni 2024. április 30-ig lehet, kizárólag e-mailben.

Pályázati lehetőségek az élő Ige évében

A gyülekezeteknek, egyházmegyéknek, valamint az egyház életéhez kapcsolódó civil szervezeteknek meghirdetett pályázatokat a tematikus év honlapján találhatják meg az érdeklődők.

Pályázati lehetőség végzős óvodapedagógus hallgatóknak

Református Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíj-, és Mentorprogram (RÓTÖM) a Magyarországi Református Egyháznál Az ösztöndíj célja: A magyarországi református óvodákban az utánpótlás biztosítása kiválóan képzett, keresztyén hivatástudattal és megfelelő gyakorlattal rendelkező óvodapedagógussal.

Meghirdették az ökogyülekezet cím és díj idei pályázatát

Olyan keresztyén gyülekezetek, egyházi közösségek és intézmények jelentkezését várja az ökogyülekezet cím és díj elnyerésére a Magyarországi Református Egyház Ökogyülekezeti Mozgalma és a Károli Gáspár Református Egyetem Teremtésvédelmi Kutatóintézete, amelyek számára fontos a teremtett világ megóvása.

Énekelj velünk!

A Központi Református Kórus tagfelvételt hirdet minden szólamba. Várják mindazon érdeklődők jelentkezését, akik szeretnek énekelni, kórusmúlttal és zenei előképzettséggel rendelkeznek és szeretnék énektudásukkal Istent dicsérni.

Pályázz nyári ifitáborra a gyülekezeteddel!

Legalább két, azonos egyházmegyébe tartozó gyülekezet összefogásával lehet pályázni az MRE Zsinati Ifjúsági Osztályánál legalább háromnapos, egyházi ifjúsági tábor, rendezvény szervezésére vagy nyári napközis tábor lebonyolítására.

További tartalmak