Média

Ajánló

Hetilap

Rádió

Online

Biblia.jpeg

Nyáron is Minden időben

A járványügyi korlátozások enyhítésével is folytatódik a Minden időben című reggeli online áhítatsorozat. Az új videók június 8-tól heti egy alkalommal, hétfőnként kerülnek fel honlapunkra.

Tovább a cikkhez

Confessio

Közlemények

Új Elnökségi Tanács

Február 17-én alakul meg a Zsinat

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett, a Károli-egyetemen tartják a Zsinat alakuló ülését – erről az Elnökségi Tanács leköszönő, a szolgálatukat folytató és új tagjainak közös tanácskozásán döntöttek.

IMG_0223.JPG

Új formában jelentkezik online áhítatsorozatunk

2021-től új címmel és rövidebb videókkal folytatódik online áhítatsorozatunk. A felvételek a Minden időben című online sorozathoz hasonlóan, a vírushelyzetben nyújt segítséget a személyes elcsendesedéshez.

tisztujitas.jpg

Januárban iktatják be egyházunk új püspökeit

Átveszi hivatalát januárban a Magyarországi Református Egyház Tiszáninneni és Dunamelléki Egyházkerületének új elnöksége is. A püspökszentelő ünnepi istentiszteleteket – tekintettel a járványhelyzetre – majd tavasszal tartják meg.

További tartalmak

További hírek

Befogadó gyülekezet a Balaton-felvidéken

– Van, hogy a lelkésznek évek kellenek hozzá, mire megtalálja a helyét az új gyülekezetében, de mi itt az első pillanattól kezdve otthon voltunk – mondja Szabó J. Róbert lelkipásztor a litéri hívek közösségéről. Január negyedik vasárnapján az ő templomukból közvetít istentiszteletet a Kossuth Rádió.

Karácsonyi istentiszteletek a református egyházban

A református templomokban várják a híveket karácsonykor is. A szabályok szerint a vallási közösségek maguk dönthetnek az istentiszteletek megtartásáról. A Magyarországi Református Egyház a kormányzat által kiadott biztonsági intézkedések figyelembevételével szervezi istentiszteleti alkalmait.

További tartalmak

Megjelenések

térkép no