Média

Ajánló

Hetilap

Rádió

Osvath_Richard.jpg

A református félóra szeptember 15-i ajánlója

Háromgyermekes édesapa, férj, világ- és Európa-bajnok, a nemrég véget ért tokiói paralimpia ezüstérmese. Osváth Richárd kerekesszékes vívó református lelkésznek készült. Fiatalkori térdsérülése miatt majdnem abba kellett hagynia a sportot, de nem adta fel. A legnehezebb pillanatokban a hitéből merített erőt, hogy folytatni tudja pályafutását.

Tovább a cikkhez

Online

Confessio

Közlemények

pexels-pixabay-33786.jpg

Emelkednek az egyházi nyugdíjak

Július közepén már emelt összegű nyugdíjat kaphatnak az egyházi nyugellátásban részesülők. A Magyarországi Református Egyház Elnökségi Tanácsa átlagosan 10 százalékos nyugdíjemelésről döntött.

IMG_6341.JPG

Május 2-től nyissuk meg templomainkat

„A javuló járványhelyzetre és az egyre nagyobb átoltottságra tekintettel kérjük templomaink május 2-i megnyitására egyházunk valamennyi gyülekezetét” – fogalmaz közleményében a Zsinat Elnökségi Tanácsa.

husvet_online.jpg

Imádságos felelősséggel tartozunk egymásért

Húsvétkor is szünetel minden személyes jelenléttel járó gyülekezeti alkalom a Magyarországi Református Egyházban – derül ki a Zsinat Elnökségi Tanácsának március 26-i határozatából.

További tartalmak

További hírek

Visszakapni a régi életünket?

Mindannyian nagyon belefáradtunk ebbe a koronavírusos egy évbe. Vissza akarjuk kapni a régi életünket! Pedig ez a borzasztóan nehéz év is az életünk része, hozzánk tartozik, a miénk. Nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna.

„Ő teszi föl a zárókövet”

Több mint hatvanmillió forintból épít a Gyöngyösi Református Egyházközség új gyülekezeti központot. A befejezéshez még több millió forintra van szükség, a gyöngyösiek a többi gyülekezet adományaiban is bíznak.

Hitvallásos szolgálat

Hétfőn elindult a megvanirva.hu, a Dunántúli Református Egyházkerület új internetes újságja.

„Erősen álljatok, mozdíthatatlanul”

Április 18. különleges alkalom lesz a Nagykanizsai Református Egyházközség életében, 9 órától a Duna Televízió közvetíti majd innen az igehirdetést.

További tartalmak

Megjelenések

térkép no