Média

Ajánló

Hetilap

Rádió

Online

Confessio

Közlemények

IMG_6341.JPG

Május 2-től nyissuk meg templomainkat

„A javuló járványhelyzetre és az egyre nagyobb átoltottságra tekintettel kérjük templomaink május 2-i megnyitására egyházunk valamennyi gyülekezetét” – fogalmaz közleményében a Zsinat Elnökségi Tanácsa.

husvet_online.jpg

Imádságos felelősséggel tartozunk egymásért

Húsvétkor is szünetel minden személyes jelenléttel járó gyülekezeti alkalom a Magyarországi Református Egyházban – derül ki a Zsinat Elnökségi Tanácsának március 26-i határozatából.

balazs_attila_vakcina_2_mti.jpg

Legyen biztonságos a szolgálat

A papok, lelkészek és hitoktatók mielőbbi beoltását kérik katolikus, evangélikus és református egyházi vezetők „a gyermekek és a hívek védelme, valamint az egyházi szolgálat fenntartásának érdekében”.

További tartalmak

További hírek

„Erősen álljatok, mozdíthatatlanul”

Április 18. különleges alkalom lesz a Nagykanizsai Református Egyházközség életében, 9 órától a Duna Televízió közvetíti majd innen az igehirdetést.

Láthatóvá tehető az alkotó?

Húsvéthétfőn indult útjára a Károli Gáspár Egyetem RefCOO Kutatóműhelyének vizuális tárlata. Az online kiállításon immár a nagyközönség is megtekintheti az Isten a XXI. században elnevezésű fotópályázat legjobbnak ítélt műveit.

Üde színfolt a Sajó partján

Sajóvelezd vadregényes kis település. A folyó jobb partján nyugalom és békesség árad a helyiekre és a vendégségbe érkezőkre egyaránt. A Sajóvelezdi Református Egyházközség tagjaiból is ez a békesség árad – jó velük beszélgetni, köztük lenni.

Egymás hite által erősödni

Hálás feladat vár a pápai gyülekezetre húsvétkor, ugyanis az ő templomukból közvetít istentiszteletet az ünnep hétfőjén a Kossuth Rádió. A pápai reformátusok összetartók, fontos számukra, hogy ne csak egymás között, hanem a városukban is szolgáljanak és példát mutassanak.

További tartalmak

Megjelenések

térkép no