Média

Ajánló

Hetilap

Rádió

Online

Biblia.jpeg

Nyáron is Minden időben

A járványügyi korlátozások enyhítésével is folytatódik a Minden időben című reggeli online áhítatsorozat. Az új videók június 8-tól heti egy alkalommal, hétfőnként kerülnek fel honlapunkra.

Tovább a cikkhez

Confessio

harangtrianon.jpg

Megjelent a Confessio Trianon-száma

A száz évvel ezelőtti békediktátummal és hatásaival foglalkozik egyházunk közéleti-kulturális folyóiratának idei második száma. Cikkei a nemzeti összetartozás napjáról kezdve folyamatosan jelennek meg az interneten.

Tovább a cikkhez

Közlemények

23_teremtes_tabor_3.jpg

Higiéniai szabályok táboroztatáshoz

A koronavírus okozta járvány terjedésének megakadályozása érdekében az idei évben a táborok szervezése és működtetése során különös figyelmet kell fordítani a járványügyi szabályok szigorú betartására.

További tartalmak

További hírek

Teológiai nézőpontok a karanténról

Megjelent a Sárospataki Füzetek legújabb száma: a Sárospataki Református Teológiai Akadémia szakfolyóirata tematikus számának fókuszában a karantén kérdésköre áll.

A református értékadó

Idén áprilisban Miskolcon és mezőkövesdi vételkörzetében elnémult az Európa Rádió a 90,4 Mhz-es, illetve a 102,1 Mhz-es frekvencián. A július közepéig tartó kényszerszünet okáról és a református értékadó megerősödött újraindulásáról kérdeztük a tartalomért felelős vezető munkatársakat.

Búcsúzik a Reposzt

Megszűnik a közéleti református blog, amelyet dunántúli lelkészek írtak 2011 óta. A díjnyertes médium témáit gyakran a közélet aktuális vitái adták. Az okokról Köntös Lászlót, a blog egyik alapítóját kérdeztük.

Fotópályázatot hirdet a Szólj Be a Papnak!

A Szólj Be a Papnak! csapat szervezésében kerül sor szeptember 23-24. között a K-Pont Fesztre a debreceni Apolló Moziban, ahol a filmvetítések mellett egy fotókiállítás is nyílik.

További tartalmak

Megjelenések

térkép no