Média

Ajánló

Hetilap

Rádió

Online

Biblia.jpeg

Nyáron is Minden időben

A járványügyi korlátozások enyhítésével is folytatódik a Minden időben című reggeli online áhítatsorozat. Az új videók június 8-tól heti egy alkalommal, hétfőnként kerülnek fel honlapunkra.

Tovább a cikkhez

Confessio

Közlemények

Alkotópedagógiai foglalkozás a Maker's Red Box-szal 05.jpg

Református iskolák innovatív utakon

2020 őszétől hat magyarországi református iskolában 3D nyomtatókkal és más digitális megmunkálóeszközökkel felszerelt digitális közösségi alkotóműhely jön létre, a fejlesztésben résztvevő pedagógusok pedig alkotópedagógiai továbbképzést és tananyagokat kapnak.

adorjan_gusztav_2.jpg

Elhunyt dr. Adorján Gusztáv tiszántúli főgondnok

Magához hívta Teremtője dr. Adorján Gusztávot, a Tiszántúli Református Egyházkerület főgondnokát, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház főigazgatóját. Isten 66 évet adott neki.

További tartalmak

További hírek

Két perc lelki töltődés

Lelki állóképességünk növelésében segít Fekete Károly tiszántúli püspök több mint kétszáz, a Kossuth Rádió kora reggeli műsorsávjában elhangzott kétperces elmélkedése, melyet a Kálvin Kiadó a reformáció ünnepére készülve könyvben is megjelentetett.

Kiállok az igazságért, másként nem tehetek

„Protestáns vagyok, azaz protestálok, mert ott van a szívemben a felelősség” – indokolja határozott kiállását a Meseország mindenkié című mesekönyv gendermeséi kapcsán megkérdezett és a nemi érzékenyítésről véleményét kifejtett Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, a Károli Gáspár Református Egyetem tanszékalapító professor emeritája.

Újat mondani Trianonról

A száz évvel ezelőtti békeszerződés hatásaival foglalkozik a Sárospataki Füzetek legújabb száma.

További tartalmak

Megjelenések