Szeretetszolgálat

Hírek

Hírek a Bethesdából

Velkey György

Isten különös segítségnyújtása

A vírus még itt van közöttünk, ezért a református Bethesda Gyermekkórházban óvatosak. Ráadásul a veszélyhelyzet alatt dönteniük kellett, hogy segítenek-e szlovák SMA-s kisbetegeken. Velkey György főigazgatót kérdeztük.

Receptre írva

Receptre írva

A Bethesda Gyermekkórház recepteken, ételeken keresztül mutatja be az elmúlt időszak hőseit, az egészségügyben dolgozókat.

arcpajzs1.jpg

Tízezer arcvédő pajzzsal segít a Szeretetszolgálat

A fertőzésveszélynek fokozottan kitett szakemberek egészségének megóvását segítő eszközből a Bethesda Gyermekkórház, a Diakóniai Iroda, a magyarországi, kárpátaljai, valamint erdélyi református egészségügyi és szociális intézmények dolgozói kapnak.

További tartalmak

További hírek

Idősotthonaink újra látogathatók

Három hónap tilalom után újra fogadhatnak látogatókat az idősek, és a hitélet is felpezsdülhet a református otthonokban. Kétszázötvenmillió forintot költöttek a védekezésre, és eddig egyetlen koronavírusos eset sem volt lakóik között.

A viharkár áldozatait támogatja az MRSZ

Az elmúlt napok időjárási viszontagságai több ezer család életét nehezítették meg országszerte, több család otthona is lakhatatlanná vált a házba beömlő csapadék miatt. A hazai káresemények értéke akár a másfél milliárd forintot is elérheti.

Legyen mosoly minden hátizsákban!

350 rászoruló gyermek biztonságos nyári táborozását tenné lehetővé adománygyűjtésével a Magyar Református Szeretetszolgálat.

További tartalmak

Videók és galériák

Események

térkép no