Református óvoda indul Svábhegyen

A Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda felvételt hirdet a 2021/22-as nevelési évre óvodás korú gyermekek számára.

Ovi_kep2.jpg

A Svábhegyi Református Egyházközség óvodája épületének alapkövét 2019. októberében tették le, az intézmény kapuit pedig 2021. szeptemberében készülnek megnyitni.

Az új óvodaépület és környezete a tervek szerint kiemelten alkalmas lesz majd az egészségnevelés, a környezettudatosság, a természetszeretet, a korszerű mozgásfejlesztés magas szintű megvalósítására. Az épületben tágas csoportszobák, sószoba, tornaterem, fejlesztőszoba, korszerű melegítő-tálaló konyha, az udvaron labdapálya, szakmai szempontok alapján kialakított játszótér, meseösvény, tankert várja a gyerekeket. Az óvoda öt gyermekcsoport, azaz 120-125 gyermek elhelyezésére ad lehetőséget.

Baranyfelho-reformatus-ovoda-FB-boritokep_B.jpg

A Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda célja:

  • Isten nevére dicsőség szálljon azáltal, hogy az Ő jelenléte, szeretete és igazsága láthatóvá legyen az óvoda belső rendjén, értékrendjén, lelkiségén, napi életgyakorlatán keresztül.
  • A gyermekek és a családok Isten jelenlétében, védelme alatt, elrejtettségében lehessenek. A gyermekek ebben a biztonságban kapják meg a személyüknek megfelelő fejlesztést, az egész életre szóló alapokat, érjék el a következő életszakaszhoz (iskolába lépés) szükséges fejlettségi szintet.
  • Isten Igéje hirdettessék élettel és szavakkal.
  • A családok az óvodán keresztül kapcsolatba kerülhessenek a gyülekezettel.

Jelentkezési lap

A 2021 szeptemberében megnyíló óvodába a csatolt jelentkezési lap visszaküldésével lehet jelentkezni 2021.01. 15-től folyamatosan. A nyomtatványt kitöltve, aláírva, beszkennelve emailben vagy postai úton lehet eljuttatni a következő címre: e-mail: baranyfelho@refovi.hu / levélcím: 1125 Budapest, Felhő u. 10.

Letöltés

Telefonon érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon: +36301221388, ahol Zila Péterné, az óvodaszervezési projekt óvodapedagógiai szakmai vezetője ad tájékoztatást (sikertelen hívás esetén visszahívjuk az érdeklődőket).

A beiratkozás időpontja: április 21-22-én 8-18 óra, helyszíne a Svábhegyi Református Egyházközség Lelkészi Hivatala (Budapest XII. kerület, Felhő u. 10)