Hittan A-Z

Weboldalunk oktatunk menüpontjában kérdéseket és válaszokat találhatnak a kötelezően választható erkölcstan és  hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban.

A Parlament döntése nyomán az új Köznevelési Törvény rendelkezik a kötelezően választható erkölcstan és  hit- és erkölcstan 2013. szeptemberi bevezetéséről az állami általános iskolák 1. és 5. osztálya számára. Az oktatunk menüpontban weboldalunkon kérdések és válaszok formájában bocsájtjuk közre Hittan A-Z-ig címmel a jelenleg tudható vagy kikövetkeztethető információkat az új oktatási feladattal kapcsolatban.
Az oldal itt érhető el: reformatus.hu/gyik/hittan/

További nyitott kérdések is várnak még tisztázásra, amelyekről folyamatosan tájékoztatással leszünk. Kérjük, hogy további kérdés esetén írjanak elektronikus levelet a hittan@reformatus.hu címre.

Az állami iskolákban végzett hittanoktatás-szervezést segítendő elkészült egy, a helyi gyülekezet adataival kiegészíthető és hagyományos nyomtatóval sokszorosítható szórólap, illetve a gyülekezeteknek megküldött plakát nyomtatható változata.

Letölthető hit- és erkölcstan szórólap és plakát