Tanévkezdésben segít a Magyar Református Szeretetszolgálat

Idén is segíti a nehéz körülmények között élő diákok tanévkezdését a Magyar Református Szeretetszolgálat. Hétvégén országszerte, a nagyvárosok bevásárlóközpontjaiban gyűjtöttek tanszert a szervezet munkatársai és önkéntesei. A támogatók a szeretetszolgálat irodáiban ezen a héten személyesen is leadhatják tárgyi adományaikat. A legnagyobb szükség még iskolatáskára, tolltartóra és hátizsákra van.

Idén is sok vásárló szívügyének érezte, hogy segítse azokat a családokat, amelyeknek komoly nehézséget okoz a tanévkezdés. Az elmúlt napokban számos nagyvárosban találkozhattak a szeretetszolgálat munkatársaival és önkénteseivel az áruházi gyűjtéseken. Az MRSZ irodáiban, raktáraiban továbbra is leadhatók tárgyi adományok. Országszerte a legnagyobb szükség még iskolatáskára, tolltartóra és hátizsákra van, de a kisebb írószer adományoknak - füzetek, színes ceruzák, gyurma, körző, vonalzó - is rendkívül nagy hasznát vesszük. A cél, hogy legalább 1358 diák tanévkezdését segíthessék.

Ha valakinek nincs lehetősége tárgyi adománnyal segíteni a rászorulókat, akkor is támogathatja anyagi felajánlásával a segélyszervezet programjait:

Adományvonal: 1358 (minden hívás 500 forint)

Online: adomany.jobbadni.hu/kampanyok/53

Átutalás: 10702019-85008898-51100005. A közleménybe be kell írni, hogy „tanszer”.