Ima a békéért

Dátum
2024. február 23., 13:00
Helyszín
Debrecen, Dorkász Befogadó Központ
4002 Debrecen, Dorkász tanya 1.
Mutasd a térképen →
+ Naptárhoz adom

Február 24-én lesz két éve, hogy kitört szomszédunkban a háború. A Dorkász Szolgálat Alapítvány befogadóközpontja ezért arra hívja a keresztyén felekezetek képviselőit, hogy együtt, egy szívvel vigyék a béke ügyét Isten elé és imádkozzanak a háború végéért.

Az elmúlt két évben sokan otthonra találtak már más országokban, de vannak, akik anyagi vagy egészségügyi helyzetük, esetleg képzettségük hiányossága miatt még mindig kilátástalan helyzetben vannak. A Dorkász Szolgálat Alapítvány befogadóközpontjában továbbra is közel kétszázötven menekült éli mindennapjait, küszködve azzal, hogy egy új környezetben telepedjen le.

Az alapítvány fontosnak tartja, hogy összehívja a keresztyén felekezetek képviselőit, hogy együtt, egy szívvel vigyék a béke ügyét Isten elé és imádkozzanak a háború végéért. A sajtónyilvános esemény helyszíne a Dorkász Szolgálat befogadóközpontja, ahol az imaalkalmat a menekült gyermekek, majd a Szellőrózsa Integrált Szociális Intézmény lakóinak rövid énekes műsora nyitja majd meg.

Ima a békért meghívó