Küldj egy dalt!

Zenei pályázatot hirdet a Szólj Be a Papnak! csapata

Zenéltek? Dalokat írtok? Van kedvetek a haverokon kívül szélesebb közönség előtt is megmutatni mit tudtok? A Szólj Be a Papnak! csapata szervezésében kerül sor szeptember 23-24. között a K-Pont Fesztre a debreceni Apolló Moziban, ahol a filmvetítések mellett egyéni előadók és zenekarok is bemutatkozhatnak.

A fesztiválon a filmvetítéseket követően az emberi lélek mélységeiről fogunk beszélgetni hit, hitetlenség, fájdalom, vagy épp a múlt terhei témájában. Ha a ti dalotok is érinti ezeket a témaköröket, akkor az jó pont lehet!

kazetta.jpg

Ahhoz, hogy bekerüljetek, nincs más dolgotok, mint rögzíteni minimum egy, maximum három dalt hallgatható minőségben (akár jól hallható próbatermi felvétel is lehet) és mp3-as formátumban átpasszolni az palyazat@szoljbeapapnak.hu címre.

Fontos tudnotok, hogy a helyszínen akusztikus módon adhatjátok elő dalaitokat, s az induló csapatok maximális létszáma öt fő.

Természetesen nem csak zenekarok, hanem szóló előadók is jelentkezhetnek. A beküldött számok előzetes szűrőn mennek át, a helyszínen pedig tapasztalt zenészek értékelik a produkciókat.

S hogy miért jó ez Nektek? A nyertes egy éven keresztül fellépési lehetőséghez jut a Szólj Be a Papnak! havi rendszerességgel jelentkező valamennyi rendezvényén, továbbá a 40.000 Ft honorárium is a Tiétek lehet!

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 10.

A jelentkezéssel minden előadó vállalja, hogy a dal a saját szellemi terméke, nem tartalmaz plágiumot és nem valamelyik dal átdolgozása.