Többnapos imádságos elvonulás lelkipásztoroknak

Dátum
2024. április 8., 12:00 –
2024. április 11.
Helyszín
Monoszló, Villa Silvestris
8273 Monoszló, Templom utca 8.
Mutasd a térképen →
+ Naptárhoz adom

Lelkipásztorok számára hirdet négynapos elvonulást a Gyökössy Intézet, ahol csendes környezetben, kis csoportban lesznek együtt a résztvevők úgy, hogy az istenkapcsolatuk lesz a központban. Az imádság a megújulás lehetőségét jelentheti. Így lehetőség nyílik a húsvéti szolgálatokkal teli időszak után különösen Istenre, a vele való személyes kapcsolatra figyelni. Jelentkezési határidő: 2024. március 11.

Az egyéni imaidőn túl lesznek egyéni beszélgetések (lelki kísérés) és csoportos megosztás is. Hogy a mindennapok sodrásából kiléphessenek, a szervezők kérik, hogy ezt az időt a résztvevők ne a munkavégzés lehetőségének tekintsék, és a számítógép és mobiltelefon használatát is mellőzzék. A személyesség megőrzése érdekében legfeljebb tíz fő jelentkezését fogadják.

Csoportvezetők: Fekete Márton lelkipásztor és Kovács Endre teológus.

Imádságos elvonulás plakát 2024

Érkezés: 2024. április 8. (hétfő) 12.00 – ebéddel kezdődik

Elutazás: 2024. április 11. (csütörtök) 13.00 – ebéddel zárul

Elhelyezés egyágyas, fürdőszobás szobákban.

A programot az MRE Gyökössy Intézete szervezi és támogatja, a résztvevők által fizetendő regisztrációs díj tizenötezer forint.

Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://gyokossyintezet.hu/csoportok-programok/imadsagos-elvonulas-lelkipasztoroknak/

A jelentkezéssel egy időben be kell fizetni a regisztrációs díjat is.

A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadják, a létszámkorlát miatt azonban csak akkor tekinthető véglegesnek a jelentkezés, ha arról a megerősítő válaszlevél is megérkezik.

Amennyiben a létszám betelne, úgy várólistára lehet jelentkezni.

Számlaszám: Magyarországi Református Egyház Gyökössy Endre Intézete 10701094-74603523-51100005.

A közleménybe a következőket kell beírni: Imádságos elvonulás április (résztvevő neve)

Amennyiben a befizetés után valaki mégis lemondaná a részvételt, úgy a befizetett összeget csak március 11-ig fizetik vissza.

Szervezési kérdésekkel kapcsolatban Katona-Hegedüs Annát (gyokossyintezet@reformatus.hu), a programmal kapcsolatos kérdésekkel pedig Fekete Mártont (f.m.svarci@gmail.com) vagy Kovács Endrét (endikati@gmail.com) kereshetik.