A megújulás és a reformáció a téma az idei Mediawave filmfesztiválon

2017. március 30., csütörtök

Magyarországi és határon túli fiatal magyar filmeseknek hirdet pályázatot a 27. Tartóshullám – Mediawave Együttlét fesztivál, amelyet április 27. és május 1. között rendeznek a komáromi Monostori Erődben.

Pályázni lehet rövidfilmek, kisjáték-, kísérleti és dokumentumfilmek leírásával, szinopszissal és treatmenttel. A beküldött anyag nem haladhatja meg az öt oldalt, és tartalmaznia kell a megvalósítás technikai igényeit is - közölték a szervezők az MTI-vel.

Mint írják, a Mediawave idei hívószava a megÚJULÁS / reFORMÁCIÓ, a versenybe nevezett filmek és az egyéb programok e témakörbe tartozó események mentén zajlanak. A szervezők arra kérik a pályázókat, hogy vegyék figyelembe ajánlott témaként a tágan értelmezhető reformáció tematikát.

A pályázatra beérkező anyagok közül egy előzsűri javaslata alapján öt pályázónak lehetősége nyílik arra, hogy a fesztivál szakmai programjának keretében részletesen ismertesse tervét.

A pályázatok beküldői tervük megvalósíthatósága érdekében részt vehetnek a Mediawave nyári táborának filmes workshopján is, amelyet Somogyfajszon tartanak július 15. és 22. között, de lehetőséget kínálnak produceri közreműködéssel a Média Mecenatúra pályázatain való részvételre is. A pályázatokat viol@mediawave.hu email címre várják a szervezők.

MTI

Istent keresem

1Krón 26

„Amikor... felkeresték őket, és találtak köztük kiváló vitézeket...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink