Konzultáció a böjti istentiszteleti rendekről

2016. február 08., hétfő, Budapest, Zsinati Hivatal

A Generális Konvent Liturgiai Bizottsága a böjti idő hat vasárnapjára új istentiszteleti rendeket állított össze és olyan gyülekezeteket keres, ahol szívesen kipróbálnák az elkészült istentiszteleti anyagot, így várják a gyülekezetek lelkipásztorait és kántorait, karnagyait.

Az érdeklődők számára február 8-án, hétfő délelőtt 11 órától konzultációt tartanak Budapesten a Zsinati Hivatal tanácstermében, (1146 Bp. Abonyi u. 21.) ahol Zalatnay István lelkipásztor és Bódiss Tamás egyházzenész, a bizottság tagjai mutatják be teológiai és egyházzenei oldalról a kidolgozott anyagot.

A böjti vasárnapok részletes anyagát a generalis.konvent@reformatus.hu email címre írt kérésre küldik. Mivel a liturgiai rend – felépítésében, és néhány új elemében – egyben a továbblépés irányát is jelzi, az előkészítő alkalmak az istentiszteletek gyülekezeti megvalósításán túl az általános kérdések megválaszolására és megvitatására is alkalmasak.

A meghívó levél itt olvasható.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.