Az MRSZ gyűjtése a Vörösmarty téren

2015. november 13., péntek, Budapest

A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) november 13. és 19. között minden nap 10-20 óra között egy faházban fogadja a felajánlásokat, adományokat a Vörösmarty téren szervezett vásárban.

Elsősorban tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket és Nyilas Misi pakkot (cipős dobozt) gyűjtenek. A faházban mindig lesz egy főállású MRSZ dolgozó és több önkéntes, akik fogadják a felajánlásokat, és akikkel lehet beszélgetni a Szeretetszolgálat tevékenységeiről.
Játékkal is készülnek, melynek célja a közös munka összeszervezési nehézségeinek és az összefogás örömének érzékeltetése. Ez szimbolizálja azt az együttműködést, mely nélkül a Szeretetszolgálat nem tudna működni. A játék során a két játékosnak közösen kell egy lyukakkal teli pályán egy labdát eljuttatni a tábla tetejéig úgy, hogy az ne essen bele egy lyukba sem. Akik sikeresen teljesítik a feladatot, választhatnak egy kis ajándékot (papír karácsonyfadísz, karkötő).

A Magyar Református Szeretetszolgálat mindenkit nagy szeretettel vár a téren egy beszélgetésre, játékra!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.