Szilágyi 120

2016. február 02., kedd

A Budai Református Egyházközség Missziói Bizottsága pályázatot ír ki a Szilágyi Dezső téri templom felszentelésének 120 éves évfordulója alkalmából.

A pályázat témája: a templom és a budai református gyülekezet múltja, jelene és jövője.

A pályázatra beküldött anyag lehet rajz, novella, vers, esszé, tanulmány, fotó, plasztika, dokumentum- vagy portréfilm, médiaprojekt életkori megkötés nélkül.

A gyermekmunkákat 14 éves korig külön értékelik.

Minden pályaművet értő zsűri bírál és jutalmaz oklevéllel, valamint értékes nyereményekkel (állatkerti belépők, kalandparki belépők, családi bringó-hintózás, wellness hétvége és még sok meglepetés).

A beérkező pályaművek jeligések, amely szerepeljen minden alkotáson, mellette zárt borítékban a pályázó neve, életkora, elérhetősége.

A munkákat 2016. február 25-ig várják a Budai Református Egyházközség címére (1011 Budapest Szilágyi Dezső tér 3.) Missziói Bizottság, pályamű megjelöléssel, vagy a misszio@gyulekezet.hu e-mail címre.

Eredményhirdetés 2016. március 20-án virágvasárnap.

Pályázati kritériumok:

A rajzokat A4-es formátumban; a montázsokat, kollázsokat A3-ban kérik.

Fotóból szerzőnként maximum 10 db digitális vagy digitalizált felvétel küldhető be (JPG formátumban, fekvő képek esetén a kép mérete max. 1024x768 pixel legyen, álló kép esetén a kép hosszúsága nem haladhatja meg a 768 pixelt, a kép file mérete max. 500 kB. )

Az írásműveket 20000 karakterig várják, a fotókat mellékletként kérik csatolni.

A film hossza ne haladja meg a 20 percet.

 

http://www.gyulekezet.hu/

 

Ez történik továbbiak →