Teremtés hete

2019. október 01., kedd, Országszerte

Szervezzünk helyi akciókat az idei Teremtés hete – szeptember 29.–október 6. – alkalmából, és osszuk meg másokkal is, mennyi jó dolog történik körülöttünk! Korlátozott számban és jelentkezési sorrendben kisebb összegű támogatást is biztosít az Ökogyülekezeti Mozgalom.

Előadás, családi nap, környezetjavító tevékenység, kirándulás egy közeli természetvédelmi területhez vagy más, a helyi közösség számára vonzó forma mind alkalmas lehet arra, hogy a környezet iránti nagyobb felelősségre ösztönözzön.

További információ az akcióról, feltételekről és pályázható támogatásról az okogyulekezet.hu honlapon, és a Facebookon. A 2019-es Teremtés hete füzet letölthető INNEN.

Az Ökogyülekezeti Mozgalom bátorít mindenkit, hogy e szerveződő eseményeket, amint körvonalazódnak, jelezzék feléjük. A regisztrált eseményeket megjelentetik honlapjukon és Facebook-oldalukon, így más közösségeknek is ötletet, inspirációt adhatunk, példát mutathatunk. Nemcsak a cselekvés fontos, hanem az összefogás is, aminek egyik módja a kommunikáció: osszuk hát meg együtt annak hírét, ami jó történik közöttünk!

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg a Baptista Szeretetszolgálat No Planet B! programja keretében.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió