Keresztyén misszió ma

2019. május 25., szombat, Budapest

A gyülekezeti élet megújulását segítő missziói impulzusokról tartanak konferenciát és könyvbemutatót május 25-én, szombaton Budapesten.

Délelőtt bemutatják a Te+Én közösséget, valamint két missziói témájú könyvet, a Keresztyén misszió ma és A nagy történet című köteteket. Délután Michael W. Goheen tart előadást A keresztyén hit narratív és missziói természetének gyógyulása címmel, valamint bemutatják a református missziológiában gyökerező észak-amerikai és magyar gyülekezeti gyakorlatokat is.

A részvétel a konferencián ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a misszioi.iroda@reformatus.hu címen lehet.

Helyszínváltozás

A jelentkezők magas száma miatt új helyszínen tartják meg a könyvbemutatóval egybekötött missziói konferenciát: az eredeti helyszíntől 10 perc sétányira lévő Józsefvárosi Református Gyülekezet helyiségében.

Új cím: 1085 Budapest, Salétrom u. 5.
Webcím és térkép: www.saletrom.net/kapcsolat/

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.