A Református félóra tartalmából

2019. január 09., szerda

Az egész szakmáért hoz áldozatot a refomátus kórház, 25 éves a református egyetem, újszerű múzeumpedagógiát használ a református intézmény – ezekről a témákról lesz szó a Kossuth Rádió református műsorának január 9-i adásában.

A tartalomból:

A Bethesda Gyermekkórház ápolóképzés indításával szeretné visszaadni a szakma lelki hátterét – a részletekről Velkey Györgyöt, a református kórház főigazgatóját kérdeztük.

Az egyik legnagyobb hazai egyetemmé vált a Károli Gáspár Református Egyetem, mégis megtartotta családias jellegét – az elmúlt negyedszázadról Balla Péter rektor számolt be.

Nyomozós játék a kecskeméti Ráday Múzeumban – műtárgyak és festmények között kell rejtvényeket megoldani. 

Semmiért ne aggódjatok! – igei gondolatok Darányi Lajos, egykori tiszáninneni református püspöktől, sárospataki lelkipásztortól.

Január 9-én, szerdán fél kettőtől várja Önöket a Kossuth Rádió hullámhosszán a Református félóra szerkesztője, Fekete Zsuzsa. Áldás, békesség!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.