Még zajlik az átállás az új mobilflottás szerződésekre

2018. augusztus 31., péntek

Szeptember végéig meghosszabbították az új egyházi mobilflotta-csomagba történő átmozgatás határidejét – tájékoztatott az Egyházi Ügyfélszolgálati Központ. Azok az ügyfelek, akiknek még nem újították meg a szerződésüket, továbbra is a korábban megszokott díjszabás mellett használhatják a református mobilflotta szolgáltatásait.

Az átállás hónapok óta zajlik, az új tarifák életbe lépéséhez szükséges többezer szerződés módosítása a tervek szerint augusztus végéig befejeződött volna, de az Egyházi Ügyfélszolgálati Központ mai közleménye szerint a folyamat szeptember végéig is eltarthat. A felhasználókat ez annyiban érinti, hogy az új szerződés megkötésééig továbbra is a jelenlegi tarifák mellett vehetik igénybe a szolgáltatásokat.  

Tisztelt Érdeklődő!

 

Tájékoztatjuk, hogy az új, Egyházi Ügyfélszolgálati Központ Kft. által nyújtott szolgáltatási csomagba történő átmozgatás határidejét, a Magyar Telekommal egyetértésben szeptember végéig meghosszabbítottuk.

 

Ennek oka, hogy a Magyar Telekom által készített előzetesen tervektől eltérően hosszabb, és bonyolultabb az átállás folyamata. Legtöbb érdeklődőnk ügye már folyamatban van, a lezárásig szíves türelmüket kérjük. Természetesen minden leendő ügyfelünk, az átmozgatás időpontjáig használhatja régi tarifacsomagját. Szeptember folyamán egy külön levélben tájékoztatjuk Önöket, az ügymenet állásáról.

 

Üdvözlettel:

 

Az Egyházi Ügyfélszolgálati Központ csapata

Ahogy arról már beszámoltunk, egyházunk új szerződést kötött a mobilszolgáltatóval, melynek köszönhetően a korábbinál kedvezőbb feltételek mellett telefonálhatunk és internetezhetünk, bővült az igénybe vehető készülékek köre és az ügyintézés is könnyebbé vált. A percdíjas csomagok nagyságrendileg 20, a korlátlan csomagok 40 %-kal lettek olcsóbbak, a mobilinternet ára pedig 50-70 %-kal csökkent.

Nemcsak egyházi munkatársak, hanem református gyülekezetben szolgálók, presbiterek is csatlakozhatnak, akár egész családjukkal. A váltásban és az ügyintézésben telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai segítenek.

Kapcsolódó cikkeink:
• Előnyösebb lett a református mobilflotta
• Ezért éri meg váltani

reformatus.hu, fotó: Kalocsai Richárd

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.