A tehetség kincs!

2018. szeptember 15., szombat, Debreceni Nagytemplom

Rákász Gergely jótékonysági koncerttel támogatja a Magyar Református Szeretetszolgálat ösztöndíjprogramját.

A Nyilas Misi Ösztöndíjprogram célja, hogy olyan tehetséges, ám rászoruló gyermekeket támogasson, akik kitartó munkával és szorgalommal, kiváló eredményeket érhetnek el. A támogatott területek elsősorban művészet, sport, bölcsészet-, illetve természettudományok.  A pályázatot először 2017-ben hirdette meg a Magyar Református Szeretetszolgálat, amelynek sikerein és népszerűségén felbuzdulva, a kezdeményezés folytatódik.

Az előző évről – mintegy összefoglalóként – készült egy videó, amiben néhány tehetséges fiatal mondja el, hogy őt miben segítette az ösztöndíj: 

A programban résztvevő fiatalok támogatására a szeretetszolgálat jótékonysági koncertet szervez a debreceni Nagytemplomban, szeptember 15-én, Rákász Gergely orgonaművész közreműködésével. A koncert részletei a facebook oldalon, a jegyigénylés ide kattintva érhető el.

Amennyiben Ön is egyetért azzal a jelmondattal, hogy a tehetség valóban egy kincs, amit nem szabad elásni, a támogatási lehetőségekről a jobbadni.hu oldalán tájékozódhat.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.