Református félóra

2018. július 11., szerda

Megszólal a Magyar Református Szeretetszolgálat Bangladesbe induló önkéntes orvoscsoportjának vezetője, valamint a mesék gyógyító hatásáról is szót ejtünk a Kossuth rádió Református félórájának 2018. július 10-i adásában.

A Magyar Református Szeretetszolgálat szervezésében hétfőn egy önkéntes orvoscsoport indult Bangledesbe, hogy a szomszédos Mianmarból elmenekült rohingjákon segítsen. Műsorunkban erről beszél Juhász Márton, a Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója.

A Debreceni Református Kollégium udvara adott otthont a Mesék éjszakájának június 23-án. Módis László, a program szervezője fontosnak tartja, hogy a mesék gyógyító hatásával is megismertesse az embereket. Tóth Tamás és Tóth-Gyóllai Dániel apákról és fiakról szóló meséket szólaltatott meg az est során, amelyek segíthetnek a családban betöltött szerepek megértésében, valamint Szecsődi Tamás Leó Mesék tíz órakor című könyvének újabb kiadását is bemutatták. Erről is lesz szó a szerdai műsorban. 

Tebenned bíztunk eleitől fogva – Református félóra minden szerdán 13.30-tól a Kossuth rádióban. A műsor korábbi adásait megtalálja a műsor honlapján, vagy visszahallgathatja a mediaklikk.hu oldalon.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.