Küldetésünk

Hírek

lovas.jpg

Missziós lehetőség a krízishelyzetben

A járványhelyzet rosszabbra fordulása óta országszerte több mint húsz online csoportban találkoznak keresztyének és érdeklődők hétről hétre. A keretet ehhez három református lelkész videósorozata adja. Ismerjék meg az INTRO-t!

Tovább a cikkhez
biblia_neked_hangulat.jpg

Személyessé tett bibliaolvasás

„A legfontosabb célunk, hogy a fiatalok – akár ismerik már Jézust, akár nem – használják a Bibliát” – vallja Ablonczy Áron református lelkipásztor, az Ifjúságépítők vezetője a márciusban megjelent „Biblia neked” című kiadvány egyik ötletgazdája.

Tovább a cikkhez

Gyülekezeti misszió

kilatas.jpg

Isten Országának hírei

Világmissziós hírlevelet indít a Missziói Iroda, így hív közös imádságra a misszióban szolgáló testvéreinkért, Isten Országának terjedéséért a világ legkülönbözőbb pontjain.

naplemente.jpg

Szupervízió: oázis a pusztaságban

Március 8-ig jelentkeznek lelkipásztorok a Missziói Iroda által meghirdetett szupervízióra. Bemutatjuk a programot vezető szakképzett szupervízorokat.

További tartalmak

További hírek

Balog Zoltán videoüzenete a Csillagpont résztvevőinek

„A református egyház nyitott ajtaja a fiatalok felé a Csillagpont fesztivál” – mondta Balog Zoltán. A református püspök az egy hét múlva kezdődő rendezvényre invitálva úgy fogalmazott: azért jövünk össze, hogy együtt tudjuk ünnepelni a belülről jövő szabadságot.

Pipázol, vagy Forrest Gump mellé ülsz?

Kulturális misszió a református jelenlét a Művészetek Völgyében Bölcsföldi András lelkész, a projekt koordinátora szerint. Hogyan és mit üzennek majd a tematikus padok, amelyeknél lelkipásztorok és teológusok várják a látogatókat Taliándörögdön? Erről is beszélgetett a Reformátusok Lapja Bölcsföldi Andrással.

Elhagyhatta Bethesdát az első állami támogatásból kezelt SMA-s gyerek

A két és fél éves Anna volt az első, aki az állam támogatásával kapta meg a Zolgensma-kezelést, az SMA-betegség gyógyítására, és a pénteki nap során elhagyhatta a Bethesda Gyermekkórházat. Az intézmény főigazgatója, Velkey György, és az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós méltatta „a magyar gyermekgyógyászat egyik fellegvárát” és dolgozóit.

SzabadON

Alig egy hónap múlva kezdetét veszi a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó, amelynek idei témája a szabadság.

További tartalmak

Események

térkép no