Küldetésünk

Hírek

huszar_pal_01.jpg

Az egyház jövője közös felelősségünk

„Kálvintól ma is tanulhatunk – legfőképpen azt, hogy elkötelezettek legyünk hitünk és nemzetünk iránt” – ez a szolgálat iránt érzett elkötelezettség és hála kíséri a protestáns örökség ápolásáért Károli-díjjal kitüntetett Huszár Pál főgondnok életét.

Tovább a cikkhez

Ifjúsági misszió

valtsiranyt_2_Lonay-Arthur-1536x1024.jpg

Sajnálkozás helyett hála

Akik lemaradtak az élő közvetítésről, bármikor visszanézhetik a videókat, újraélhetik az idei online Válts irányt! fesztivált.

sebestyen_laszlo_09.jpg

Létkérdés, hogy átadjuk az üzenetet

A cél megmutatni a biztos pontokat, reményt adni a fiataloknak és közelebb vezetni őket Istenhez – akkor is, ha ez a munka sokszor láthatatlan. Édes Gáborral, a Zsinati Ifjúsági Irodája vezetőjével a fiatalságról, a közöttük végzett szolgálatról és az alázatról beszélgettünk.

gekib_10_03.jpg

Rajtunk múlik, milyenné válik

Hálaadással és közös tervezéssel ünnepelte első találkozásának tizedik évfordulóját a Kárpát-medencei Református Ifjúsági Egyeztető Fórum – más néven a Geki

További tartalmak

További hírek

Nap mint nap a családokért dolgoznak

Életútjuk példaadó a helyi és tágabb közösségek, más családok számára – ők a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Kopp-Skrabski-díjának várományosai. Az idei jelöltek között református lelkész, intézményvezető és presbiter is van, november 20-ig segíthetjük őket szavazatainkkal.

Otthon a templomban

Átadták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kesznyéten megújult református templomát. A felújítás érdekében a református gyülekezetek is összefogtak.

További tartalmak

Események

térkép no