Küldetésünk

Hírek

revesz_janosne.jpg

Telefon a pánik ellen

Még sosem jött ennyire közel a mai emberhez a halál, mint az elmúlt két hónapban. A betegségtől való félelemmel fiatalok és idősek egyaránt küzdenek. A problémákkal azonban senkinek sem egyedül maradnia, a református telefonos lelkigondozó szolgá­lat május elsejétől kibővített idősávban, reggel nyolc­tól éjjel egy óráig fogadja a hívásokat.

Tovább a cikkhez
aggtelek_03.jpg

Isten álmát álmodjuk, ne a sajátunkat!

A határ menti településeket a csökkenő lélekszám és az apró gyülekezetek jellemzik, ahol olykor a denevérek nehezítik meg a hétköznapokat, máskor pedig a jégeső – és ahol lassan mégis áldássá lesznek a nehézségek.

Tovább a cikkhez

További hírek

Leleményes szeretettel

„A mi küldetésünk, hogy hirdessük: van, aki félelmet csendesít, akivel viharokban is reménységünk van.” Néhány nappal ezelőtt online értekezlet tartottak a református kórházlelkészek, amin megosztották egymással a járvány idején végzett szolgálataik tapasztalatait.

Fizikailag távol, lelkileg közel

A kijárási korlátozásokkal és egyetembezárásokkal párhuzamosan a Magyarországi Református Egyház roma szakkollégiumai is felfüggesztették működésüket – legalábbis az intézmények falain belül.

További tartalmak

Események