Gazdasági vezetőt keres a Budapest-Budafoki Református Egyházközség

A teljes munkaidős állás határozatlan idejű megbízás, három hónapos próbaidővel. Jelentkezési határidő: 2023. március 30. A Budapest-Budafoki Református Egyházközség gazdasági irodájának vezetője felelős az egyházközség és intézményei – Halacska Református Óvoda és Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium – gazdálkodási folyamataiért.

A munkavállaló elsősorban Budapest területén, illetve a Budapest-Budafoki Református Egyházközség helyiségeiben és intézményeiben végzi feladatait, a munkáltató által kijelölt más magyarországi helyszínen is köteles azonban munkát végezni a munka jellegétől függően.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó fő feladatok:

  • a Budapest-Budafoki Református Egyházközségnek és intézményeinek gazdasági, számviteli, pénzügyi tevékenységének irányítása, ellenőrzése a munka-, tűz- és egészségvédelmi előírások betartásával,
  • a Budapest-Budafoki Református Egyházközségre és intézményeire vonatkozó törvények és egyéb jogszabályok betartása,
  • a Budapest-Budafoki Református Egyházközség és intézményei vezetői utasításainak betartása és betartatása,
  • a munkafolyamatba épített pénzügyi és gazdasági feladatok ellenőrzésének végrehajtása.

További információk a budapest-budafok@reformatus.hu elektronikuslevél-címen kérhetők. A fenntartóval és az intézményekkel kapcsolatban további információk: feltamadas.hu, halacskaovi.hu és rozsakertiskola.hu.