Pásztori üzenetek Kárpátaljára

2014. március 20., címkék: ukrajna, generális konvent elnöksége (gke), körkérdés, sion rádió

Mit üzenne a kárpátaljai magyaroknak az Ukrajnában kialakult válságos helyzetben? – ezzel a kérdéssel kérte üzenetük megfogalmazására a Generális Konvent elnöksége március 7-én Beregdarócon megtartott ülésének résztvevőit a beregszászi református Sion Rádió. A megszólalások szerkesztett változatát olvashatják.

Keresztény kereskedelmi rádió Kárpátalján

2013. május 21., címkék: pulzus fm, beregszász, kárpátaljai reformátusok (kre), sion rádió

Pünkösdhétfőn hivatalosan is elindult a beregszászi Pulzus FM. A keresztény magyar értékeket közvetítő kereskedelmi rádió az FM 92.1-es frekvencián magyar és ukrán nyelven sugározza műsorait.

Azért dolgozom, amiben hiszek

2012. február 09., címkék: kitüntetés, kárpátaljai reformátusok (kre), sion rádió

A Kárpátaljai Református Egyház (KRE) Zsinati Tanácsa három évvel ezelőtt alapította a Komjáti Benedek sajtódíjat. A díjjal minden évben a média azon munkatársait jutalmazzák, akik az egyház életét bemutató, magas szakmai szinten elkészített anyagaikkal a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják, olyan cikkeket vagy riportokat készítenek, amelyek fontos egyházi kérdéseket taglalnak, vagy az egyház intézményeinek és munkájának jobb megértését segítik elő.

Antennát kap a Sion Rádió

2011. november 22., címkék: sion rádió, kárpátaljai reformátusok (kre)

A Kárpátaljai Református Egyház, illetve a Beregszászi Református Gyülekezet égisze alatt immáron tíz éve sugároz magyar adásokat a Sion Rádióstúdió.

Istent keresem

Jel 20,7–15

„Ha valaki nem volt beírva az élet könyvébe..." tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →