Megjelent a részletes program!

2013. július 10., címkék: program, csillagpont 2013

Összeállt az idei Csillagpont részletes programja. Témakörök és helyszínek szerint rendezve, napokra lebontva tudjátok böngészni.

Évfordulók esztendeje

2013. január 08., címkék: 2013, program, magyarországi református egyház

Az év kezdetén lajstromba vettük, milyen fontos események lesznek idén a Magyarországi Református Egyházban. Az ezévi naptárban több jeles évforduló is található. A Heidelbergi Káté 450 éves, aminek alkalmából közös Kárpát-medencei zsinatra kerül sor. A Debreceni Református kollégium 475. évfordulója is okot ad ünneplésre. Emellett egyházunk megszervezi a Csillagpont ifjúsági találkozót, és zenei programokat is kínál, valamint részt vesz az Európai Egyházak Konferenciája Nagygyűlésének szervezésben is.

A Konfi+ programjáról

2012. június 14., címkék: program, konfirmáció, konfi+ konferencia

A Konfi+ konferencia olyan továbbképzés, amely az angolszász konferenciák rendszerét követve a résztvevők számára választási lehetőséget biztosít a különböző szemináriumok, műhelyek között. Ugyanakkor minden egyes témafeldolgozó alkalmat olyan színvonalúnak szánunk, hogy azok a résztvevők számára a három és fél nap során mindenképpen tartalmas továbbképzést jelenthessenek.

Istent keresem

Lk 8,40–56

„Amikor Jézus ezt meghallotta, így szólt az apához: Ne félj, csak higgy, és meggyógyul.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →