Ételosztás az ünnepek alatt

2013. december 24., kedd

Meleg ételt, forró teát, vitamint és édességet oszt az ünnepek alatt a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ). A rászorulókat Budapesten és Debrecenben is meglátogatja a szervezet, valamint 24-én tartós élelmiszert és karácsonyi ajándékokat visz a nélkülözőknek.

December 23-án háromszázötven adag meleg ételt osztott ki a Szeretetszolgálat a Széll Kálmán téren, a következő napokban is rendszeresen felkeresi a fedél nélkülieket, hogy egy kis ajándékkal, élelmiszerrel, ruhával és pár jó szóval szebbé tegye az ünnepüket. A Szeretetszolgálat Szívküldi kampányára beküldött képeslapokból is kapnak azok a rászorulók, akik egyedül töltik a karácsonyt.

Ételosztás december 23-án

Az MRSZ fontosnak tartja, hogy az elesettekre ne csak advent idején figyeljünk, ezért a Szeretetszolgálat december 28-án Budapesten a Szilágyi Dezső téren is tart ételosztást, valamint januárban is folytatja az elesettek megsegítését.

„Az év első hónapjában is annyi segítségkérés érkezik a segélyszervezetekhez, mint a karácsony előtti időszakban, hiszen az ünnepek alatt kiköltekeztek a családok, vagy fizetéselőleget vettek fel, ezért az első hónapban sokkal szűkösebb keretek állnak rendelkezésükre" – tudtuk meg Gilicze Rékától, az MRSZ munkatársától. „A Református Szeretetszolgálat ezúton is köszönetet mond támogatóinak és önkénteseinek, hogy idén is lehetővé tették a rendszeres adományozást és a rászorulók felkarolását."

reformatus.hu, fotó: Osgyán Dániel

Istent keresem

2Krón 3

„Kárpitot is készíttetett kék és piros bíborból, karmazsinból és lenből, amelyekbe kerúbokat szövetett” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →