Támogassuk a nélkülöző diákok iskolakezdését!

2018. augusztus 15., szerda

A Kárpát-medencében több százezer olyan család él, akik hónapokig tartó spórolás után sem tudják beszerezni a megfelelő tanszereket és az iskolakezdéshez szükséges eszközöket. A Magyar Református Szeretetszolgálat már 10 éve segít, hogy a diákok számára a tanévkezdés valóban örömet jelenthessen.

Sokszor nem vagyunk tudatában annak, hogy egy nálunk lévő, már feleslegessé vált tárgy máshol értékes, szükséges és nélkülözött darab lehet. Van, ahol nem az a kérdés, hogy melyik népszerű mesefigura szerepeljen az új hátizsákon, hanem az, hogy lesz-e egyáltalán használható iskolatáskája a gyermeknek. A nyár utolsó hónapjában újra aktuálissá válnak az iskolakezdéshez kötődő teendők, azonban számos család számára ez nem csak izgatott készülődést jelent, hanem – a szűkös anyagi körülmények miatt – nagy terhet is.

Csatlakozzon Kárpát-medencei programunkhoz, segítsünk együtt!

A szeretetszolgálat munkatársai augusztus 31-ig országszerte 17 gyűjtőponton várják a tárgyi adományokat, valamint több helyszínen áruházakba kitelepült gyűjtésüket is támogathatja saját bevásárlása során – ha egy-két taneszközt vásárol a rászoruló diákoknak is –, emellett pedig online, vagy a 1358-as adományvonalunk tárcsázásával (hívásonként 250 forinttal) segítheti programunkat.

Forrás: jobbadni.hu

Istent keresem

2Krón 33

„Szólt ugyan az Úr Manasséhoz és népéhez, de azok nem figyeltek rá” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →