Református linktár - segíts kibővíteni!

2011. szeptember 18., vasárnap

Szeretnénk összeállítani a legteljesebb magyar református linkgyűjteményt, amihez Olvasóink segítségét is kérjük. A gyűjtésbe bárki bekapcsolódhat.

Egy ilyen teljességre törekvő gyűjtemény jó eszköze lehet a testvérgyülekezeti és intézményi kapcsolatok kialakításának, segíti a tájékozódást a különféle hírforrások összegyűjtésével, hozzájárulhat egy-egy kezdeményezés, esemény ismertté válásához, ugyanakkor képet ad az egyház életének sokszínű gazdagságáról is.

Jól áttekinthető módon rendszerezni

A delicious.com linkmegosztó oldalon létrehoztunk egy reformatusponthu nevű felhasználót. Ez a honlap alapvetően abban nyújt segítséget a felhasználóknak, hogy mindenki számára hozzáférhető és jól áttekinthető módon tudja tárolni és rendszerezni böngészőjük kapacitását már kinőtt könyvjelzőgyűjteményüket.

Mit gyűjtünk?

A gyűjteményben nem szerepel külön könyvjelzőként egy-egy honlap részlete (rovata, valamelyik menüpontja), kivéve ha az - a címétől függetlenül - már önálló honlapnak tekinthető (pl. egy gyülekezeti aloldal, saját szerkesztővel), vagy olyan szolgáltatást nyújt, ami az oldal jellegéből önmagában nem következik vagy fontos a könnyű megtalálhatóság (pl. címtár, tematikus gyűjtemény).

Vágjunk bele!


Aki be kíván kapcsolódni a gyűjtőmunkába - például azért, hogy az általa szerkesztett oldalt ismertté tegye -, annak érdemes először a http://www.delicious.com/reformatusponthu oldalt felkeresnie, és ha nem találja saját gyülekezete, iskolája, szervezete, intézménye, blogja, facebook oldala, stb. címét, akkor egy űrlap kitöltésével ajánlani tudja nekünk. Itt lehetőség van pár soros leírást is mellékelni, megadva például, hogy az ajánlott gyülekezet hol található, vagy ha az nem teljesen egyértelmű, miért kellene az oldalnak a gyűjteményben szerepelnie, meg lehet írni annak indokát is.

A gyűjtemény egyelőre egy linkmegosztó oldalon érhető el, de hamarosan a reformatus.hu honlapon szeretnénk közzétenni.

Kapcsolódó oldalak:
- református linktár a delicious.com linkmegosztó oldalon
- űrlap a likajánláshoz

Istent keresem

2Tim 4,9–22

„...hozd el a könyveket...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →