Nyertes református pályázatok

2013. március 14., csütörtök

Negyven református diakóniai intézmény nyert a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal pályázatán.

Bentlakásos szociális intézmények tárgyi feltételeinek javítására hirdetett pályázatot a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH). Összesen kétszázhúsz darab korszerű, ápolást könnyítő elektromos betegágyra és a hozzájuk tartozó matracokra pályázhattak az egyházi intézmények. A napokban közzétett értesítő szerint összesen hatvanmillió forint értékű ez a tárgyi támogatás.

Negyven református diakóniai intézmény nyert az NRSZH pályázatán, összesen hatvankilenc kompresszoros decubitus matraccal ellátott, ápolást könnyítő elektromos betegágyat kapnak intézményeink. Az állami támogatás nem csak az eszközöket foglalja magában, hanem a használathoz szükséges betanítást és a szállítást is. A református szeretetszolgálati intézmények a színvonalas ellátás mellett folyamatosan ügyelnek arra, hogy a lelkiségen túl a megfelelő körülmények között lássák el a rájuk bízottakat.

MRSZ

Istent keresem

1Krón 28

„...ismerd meg atyád Istenét, és szolgálj neki teljes szívvel és készséges lélekkel, mert megvizsgál az Úr minden szívet, és megismer minden szándékot és indulatot.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink