Nemsokára kezdődik a REFISZ nyári tábora

2010. július 21., szerda

A Református Fiatalok Szövetsége (REFISZ) augusztus 9–15. között tartja Nyári Táborát, amelyben most összevontan jelenik meg az eddigi ifjúsági tábor, a családi tábor és az angol tábor.

altA Református Fiatalok Szövetsége (REFISZ) augusztus 915. között tartja Nyári Táborát Szolnokon, amelyben most összevontan jelenik meg az eddigi ifjúsági tábor, a családi tábor és az angol tábor.

Az angol tábor is a REFISZ nagy nyári táborának részét képezi. A táborozók angol anyanyelvű fiatalok segítségével tanulhatják, gyakorolhatják a nyelvet. A résztvevők a reggeli után angol nyelvű áhítattal kezdenek ( tolmácsolással), majd a délelőtt folyamán 3 tanórán dolgozzák fel a bibliai Dávid történetét. Mindenkit a tudásszintjének megfelelő tanulócsoportba osztanak be. Ebéd után a délutáni programokon is az angolt gyakorolják: országismereti show és kvíz, sportprogram, fakultatív nyelvórák várhatóak és főleg sok-sok beszélgetés az angolajkú segítőkkel! Este a fiatalok csatlakoznak a nagytábor közös evangélizációjához, majd késő esti angol játékok következnek.

A helyszín: Szolnoki Turisztikai Központ
További információ: refisz.hu

Istent keresem

Mal 3,6–12

„...tegyetek próbára engem!... Meglátjátok, ...bőséges áldást árasztok rátok” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →