Álláspályázat a KIMM-nél

2014. január 14., kedd

A Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona pályázatot hirdet „Fiatalkorúak drogterápiás ellátásának fejlesztése KDOP 5.2.1" projektjéhez szakmai vezető munkakör betöltésére.

A munkaszerződés határozott időre, teljes idejű heti 40 órás foglalkoztatásra előreláthatóan 2015. január 31-ig szól.

Sikeres együttműködés esetén a várhatóan 2015. február 1-én induló intézmény programvezetői munkakörében határozatlan idejű munkaviszonyra, heti 40 órás teljes foglalkoztatásra kötünk szerződést.

A projektben elvégzendő feladatok:

részvétel az új szakmai program és stáb kialakításábanrészvétel a projekt szakmai megvalósításábanrészvétel az engedélyezési eljárásbanszakmai irányítás, beteg utak szervezése

A szakmai vezető (és leendő programvezető) munkakör betöltésének részletes feltételeit 2014 január 08-tól megtalálja a www.drogterapia.hu oldalon.

Jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel a programvezeto@kimm.hu és a victori@kimm.hu címekre várjuk 2014. január 20-ig.

A beérkezett pályázatok értékeléséről 2014. január 31-ig tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Frissítés (2014. 1. 15.):

A Ráckeresztúri Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthonának keresztyén elkötelezettségű stábja férfi munkatársat keres:

– mentori szerep betöltésére. Előnyt jelent a mentálhigiénés végzettség, gitár- és ének tudás.

– foglalkoztató koordinátor munkakör ellátására. Fontos a gyakorlati érzék, a jó szervezői, csoportvezetői készség és a segítő-támogató attitűd. Tevékenysége a jó gazda szerepében a munkaszervezés és annak előkészítése, karbantartás, kertészkedés, anyagbeszerzés, adminisztrálás.

A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel a programvezeto@kimm.hu és a victori@kimm.hu címekre várjuk.

Istent keresem

Lk 20,20–26

„Adjátok meg… Istennek, ami Istené!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink