Gyűjtés a háromgyerekes anyukának

2011. augusztus 24., szerda

Hármas ikreknek adott életet Nyíregyházán egy kárpátaljai magyar nő. A Magyar Református Szeretetszolgálat segíti a családot, vállalta a hatfős család hazaszállítását, magánszemélyek felajánlásait is várja.

„Kisfiunk mellé még szerettünk volna egy kislányt, így születtek meg hármas ikreink”- mondja az immár négygyermekes apuka. A Kárpátalján élő családnak Nyíregyházán születtek meg az ikrei, egészségesen. A szülőknagyon örülnek a gyermekeknek, ajándékként tekintenek rájuk, viszont nehéz anyagi körülmények között élnek, kicsi lakásuk és szűkös bevételük van ezért komoly erőpróba áll előttük – arról nem is beszélve, hogy mennyire sok és folyamatos feladatot, figyelmet igényel egyszerre három csecsemő.


A Magyar Református Szeretetszolgálat segítséget nyújt a családnak. Vállalta a hatfősre bővült család hazaszállítását, majd további anyagi és tárgyi adományokkal támogatja őket. Magánszemélyek vagy boltok felajánlásait is várja irodáinak elérhetőségein keresztül (ruhák, babakocsik, játékok stb.), hogy a család terheit közösen enyhíthessék. Az adományokat csütörtökön 10 órakor a Jósa András kórházban adja át a családnak a szeretetszolgálat.

Forrás: www.jobbadni.hu

 

Istent keresem

Jel 22,8–21

„Jöjj! Aki csak hallja, az is mondja: Jöjj! Aki szomjazik, jöjjön! Aki akarja, vegye az élet vizét ingyen!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →