Elhunyt dr. Bartha Tibor

2010. június 08., kedd

altDr. Bartha Tibor lelkipásztor, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem volt egyetemi tanára, június 4-én, életének 67. évében hazatért Teremtő Istenéhez.

altDr. Bartha Tibor lelkipásztor, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem volt egyetemi tanára, a Szegedre kihelyezett Vallástanári Tanszék volt tanszékvezetője, az Esztergomi Református Egyházközség volt lelkipásztora, az MRE Társadalmi Missziója Börtön missziójának volt vezetőlelkésze a Szeged-Kálvin téri Református Egyházközség volt vezetőlelkésze június 4-én, életének 67. évében hazatért Teremtő Istenéhez.

Istennek szentelt életéért hálaadó istentiszteletet tartanak június 19-én, délelőtt 11 órakor, a Szeged-Kálvin téri Református templomban, és kérnek vigasztalást a gyászoló család életére.

A család kérésére a szertartásra ne hozzanak virágot, koszorút, hanem annak értékében, koszorúmegváltásként adományaikat a templom perselyeiben helyezzék el.

A Tiszántúli Református Egyházkerület és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem saját halottjának tekinti dr. Bartha Tibort.

Istent keresem

Lk 20,20–26

„Adjátok meg… Istennek, ami Istené!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink