Egyház közeli vállalkozók továbbképzése Németországban

2012. február 03., péntek

Az Initiative Egyesület célja a protestáns erkölcsi normák alapján álló felelősségteljes vállalkozói gyakorlat elősegítése a közép- és kelet-európai gazdaságban. Ennek előmozdítására és az egyházhoz közel álló vállalkozók támogatására továbbképzési lehetőséget biztosít olyan németül beszélő gyülekezeti tagok számára, akik saját vállalkozást vezetnek, vagy cégalapításon gondolkoznak.

A német Iniciatíva Protestáns Vállalkozói Egyesület ez évben is ösztöndíj lehetőséget hirdet egy több hetes németországi tanulmányútra szeptember 23. és október 14. között. Erre az időre az Egyesület gondoskodik a szakmai háttér megismeréséről egy megfelelő üzemben. Az üzem és munkamódszerének megismerésére két hét áll rendelkezésre. Ez idő alatt az ösztöndíjas egy Iniciatíva tag vállalkozó családjánál lakik és lehetősége van megismerni a német kultúrát. Az ösztöndíjat magába foglal egy kezdő és egy záró szemináriumot, valamint az egyesület éves konferenciáján való részvételt.

Azoknak a kis és középvállalkozóknak a jelentkezését várjuk, akik valamelyik református, vagy evangélikus gyülekezet aktív tagjai, saját területükön konkrét céljaik vannak és beszélik a német (esetleg angol) nyelvet.

A részvétel költségeit, a németországi tartózkodás idejére zsebpénzt, baleset- és egészségbiztosítást az egyesület fedezi. Az utazás költségei a pályázót terhelik, indokolt esetben támogatás kérhető. A részvétel feltételéül szabott pénzletétet az egyház biztosítja.

Érdeklődni illetve jelentkezni a következő címen lehet: email: iniciativa.hu@gmail.com Bővebb információ: http://iniciativa.hu/

Istent keresem

1Thessz 4,1–8

„...testvéreim, kérünk titeket, és intünk az Úr Jézus nevében...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →