Árvízkárosult gyermekeket üdültet a Magyar Református Szeretetszolgálat

2010. június 14., hétfő

altAz MRSZ negyven árvízkárosult gyermeket nyaraltat a Balaton-parton. A megáradt patakok vízszintje apad, de a segítségnyújtásra most még nagyobb szükség van.

A Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei több településen hét szivattyúval segítenek az elárasztott házak vízmentesítésében. Ezután a takarítás és a fertőtlenítés a legfontosabb, hogy járványok, fertőzések ne alakuljanak ki. A munkálatok közben – és az iskola végével – nagy segítség a szülőknek, hogy a szeretetszolgálat gondoskodik a gyermekekről. Június 14. és 20. között a szeretetszolgálat Balatonfenyvesen szervez tábort az árvízkárosultak gyermekeinek. A gyermekek Kazincbarcikáról, Edelényből, Martonyiból, Meszesből, Szalonnából és Rakacaszendről jönnek a táborba. A strandoláson kívül számos színes programmal várják a fiatalokat. Ízelítőül a programokból: hajókirándulás, bábszínház, folklór műsor, táncház, sportversenyek.

További információ és kapcsolat:
Gilicze Réka
Magyar Református Szeretetszolgálat
30/748-6256

Az árvízkárosultak megsegítésére a Református Szeretetszolgálat tovább folytatja adománygyűjtését, hogy támogatóival még több rászorulón segíthessen.  Számlaszám: CIB BANK 10702019-85008898-51100005 Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: „Árvíz”

Istent keresem

Lk 9,28–36

„Ez az én fiam, akit kiválasztottam…” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink