A bibliai integráció a természettudományos oktatásban

2018. szeptember 27., csütörtök

Kövessék élőben pénteken a Református Tananyagfejlesztő Csoport országos konferenciáját, amelynek témája idén a természettudományos oktatás!

November 16-án a református oktatási stratégiáról, a református tananyagfejlesztés eddigi eredményeiről és a bibliai integráció lehetőségeiről, az intézményrendszerben végzett kutatásokról, a teremtett világ sokszínűségének megjelenéséről az oktatásban, valamint a komplex tanulásszervezési formákról hallhatnak előadásokat. A nap végén kényes kérdéseket járnak körül, az evolúció és teremtés témái kapcsán.

November 17-én szombaton a jó gyakorlat börzén öt szekcióban folyik majd a tapasztalatok, újszerű megoldások, kipróbált ötletek bemutatása: egész iskolát átható innovációk, komplex tanulási lehetőségek az iskolában, tantárgyfüggetlen digitális megoldások, református hagyományok, karácsonyra készülés az alsó tagozaton.

Programterv

Ha szeretne Ön vagy kollégái jó gyakorlatot bemutatni, kérjük jelezzék a regisztráció során! A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy részvételi szándékát itt jelezze 2018. október 26. nap végéig. Kérdéseit a reftan@reformatus.hu e-mailcímre küldheti.Kérdéseit a reftan@reformatus.hu e-mailcímre küldheti.

Református Tananyagfejlesztő Csoport

Istent keresem

Lk 8,40–56

„Amikor Jézus ezt meghallotta, így szólt az apához: Ne félj, csak higgy, és meggyógyul.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →