Vizsolyi Bibliaünnep

2020. február 18., kedd, Vizsoly

2020. február 18-án, délben hálaadó istentiszteleten mutatja be ünnepi bibliakiadását a Vizsolyi Református Egyházközség, melynek történelmi értékeit és bibliamissziós célkitűzéseit is szeretnék megismertetni a résztvevőkkel.

„Nagy hálával és csodálkozó szent ámulással kell hát e Könyvet felnyitni, századok ízes beszédein át tápláló Igéit magunkra venni és engedelmes szívvel megtartani. Legyen népünk ismét kegyes és kedves Őelőtte, megtartásra méltó „királyi nemzettség és megszentelt nemzet”.  (Vizsolyi Biblia Rep. 2020)

Ez az idézet a Vizsolyi Biblia történelmi hasonmáskiadásának bevezető emléklapjáról szólítja az olvasót, mellyel a Vizsolyi Református Egyházközség tesz hitvallást református anyaszentegyházunk közösségében idei Bibliaünnepe alkalmából.

A közösségi történelmi bibliakiadás a helyi népfőiskolai fejlesztések finanszírozását is megalapozná, ugyanis a megkezdett iskolateremtő beruházás bibliafedezetét egy karitatív bibliavásárlási kampánnyal szeretné megteremteni a gyülekezet.

A vizsolyi közösség közös ünneplésre és népfőiskola-építő bibliavásárlásra hív minden kedves érdeklődőt.

Időpont: 2020. február 18., 12:00
Helyszín: 3888 Vizsoly, Szent János utca 123.

Az ünnepségről a www.vizsolyibiblia.hu honlapon találhatnak bővebb információt. A Vizsolyi Biblia prospektusa jobbra, a kapcsolódó letöltések között található.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió