A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. július 21., vasárnap

Milyen szokatlan formái lehetnek a missziónak? Hogyan válhat életformává a környezettudatosság? Milyen újítással találhat könnyebben egymásra mostantól segítséget kérő és felajánló? Van-e láthatatlan szeretethadsereg Erdélyben? A Reformátusok Lapja július 21-i számából megtudhatjuk a válaszokat.

Ezen a héten gyülekezeti riportunkban ellátogatunk a halott faluként számon tartott, ám lassanként újra lelki élettel megtelő Nagygécre.

A hetente rendszeresen olvasható elmélkedések és igemagyarázatok mellett a Reformátusok Lapja 2019. július 21-i számának vezércikkében Bedekovics Péter, a Zsinati Ifjúsági Iroda vezetője az idei Csillagpont üzenetéről, a keresztyénség körbeölelő erejéről osztja meg gondolatait.

A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) új adománykoordinációs portálját Lutár Balázs igazgatóhelyettes mutatja be.

Megtudhatjuk azt is, miért nevezi láthatatlan szeretethadseregnek az Erdélyi Református Nőszövetséget annak vezetője, Borsos Melinda.

A torbágyi ökogyülekezet abban mutat utat, hogyan védhetjük közösségként teremtett világunkat, a hatvaniakkal pedig a misszió kevésbé elterjedt formáiban rejlő lehetőségekről beszélgettünk.

Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió