A Reformátusok Lapja egységnapi számából

2019. május 19., vasárnap

A Reformátusok Lapja május 19-i kibővített lapszámában egy asztalhoz ültettük Bogárdi Szabó István és Fekete Károly püspököt, valamint színes Kárpát-medencei körképpel készülünk a Magyar Református Egység Napjára.

A hetente rendszeresen olvasható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. május 19-i, ünnepi számában gyülekezeti riportok és interjúk segítségével ellátogatunk határainkon belüli és túli közösségekhez: Kárpátaljára, a Felvidékre, Horvátországba, a Partiumba, Erdélybe, a Muravidékre és az amerikai Ligonierbe. Beszélgetünk a miskolci Európa Rádió szerkesztőségének munkatársaival, megismerkedünk egy újabb nemzeti emlékhellyel, valamint megtudjuk, milyen érzések fűznek egy református borászt közösségéhez és a hegy levéhez.

Egyházunk hetilapja ettől az évtől megújul, más formátumban, sokkal több képpel, időtállóbb cikkekkel jelentkezik. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió