20 éves a Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete

2019. február 16., szombat, Budapest

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete magyarországi munkája 1999-ben vette hivatalosan kezdetét, ünnepelni hívnak minden magyar keresztényt 2019. február 16-án, szombaton délelőttre a Kelenföld Montázs Központba, ahol munkatársaikkal, családtagjaikkal, partnereikkel és barátaikkal együtt adnak hálát mindazért, amit Isten általuk eddig elvégzett.

Az eseményen rövid beszámolókat, interjúkat hallhatunk majd az elmúlt két évtized történéseiből. Vendégelőadónk Kenyából, a Wycliffe Afrika Területi igazgatója, Mundara Muturi lesz.

REGISZTRÁCIÓ:

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz között. Regisztrálni a www.wycliffe.hu oldalon keresztül lehet.

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete magyarországi munkája 1999-ben vette hivatalosan kezdetét, azzal a céllal, hogy a magyar evangéliumi kereszténység is bekapcsolódhasson a bibliafordítás nemzetközi munkájába. Kezdettől osztják globális szövetségük és partnereink látását, miszerint 2025-ig minden olyan nyelven induljon egy bibliafordítási projekt, amelyen arra még szükség van. Ezért dolgoznak, küldenek munkásokat, mozgósítsák a magyar gyülekezeteket ima- és anyagi támogatásra. A munka máig nem ért véget, hiszen még mindig 1,5 milliárd ember él a földön teljes Biblia nélkül, s ebből 180 millió embertársunk anyanyelvén még el sem kezdődött a fordítás, így hozzájuk még soha, egyetlen vers sem szólt Isten üzenetéből.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
További információt lenti elérhetőségeinken kérhettek; örömmel állunk rendelkezésetekre.
E-mail: office@wycliffe.hu
Telefonszám/hangposta: +36 1 785-7889
Weboldal: www.wycliffe.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/wycliffe.hu/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/590764164662266/

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió