Segítő hang telefonon

2018. október 01., hétfő

A Magyarországi Református Egyház telefonos-lelkisegély szolgálata ingyenes tanfolyamot indít „Segítőbeszélgetés telefonon" címmel.

Mindannyiunk életében akadnak olyan pillanatok, mikor úgy érezzük, hogy senkivel nem tudjuk megosztani terheinket, pedig éppen akkor lenne a legnagyobb szükségünk rá. Beszélni problémáinkról, megosztani valakivel érzéseinket, az első lépés a megoldás felé, de nem mindig könnyű megtalálni az erre megfelelő személyt. Ezért vagyunk mi – református önkéntesek minden este várják azok hívását, akik elcsüggedtek, elkeseredtek, akiknek barátra van szükségük.

A Magyarországi Református Egyház Lelkisegély Telefonszolgálata ingyenes tanfolyamot indít „Segítőbeszélgetés telefonon" címmel. A tanfolyamot elvégzők közül választják ki azokat, akik munkaviszonynak nem számító, karitatív jellegű telefonos segítőmunkát végezhetnek a szolgálatnál. 21 évet betöltött, de 70 évnél nem idősebb, érettségizett, hívő, segítőszándékú emberek jelentkezését várják levélben, önéletrajz formájában. A lelkészi ajánlás előnyt jelent.

A Református Missziói Központ, 1151.Budapest, Alag utca 3. szám alá postán küldhetik el jelentkezésüket vagy e-mailben: info@telefonlelkigondozas.hu. A borítékra írják rá: „önkéntes munka". Jelentkezési határidő: 2018. november 30.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió