Hol van Isten, amikor fáj?

2018. október 09., kedd, Debrecen, Budapest

Philip Yancey, korunk egyik legbefolyásosabb keresztyén írója Budapesten és Debrecenben is tart ingyenes előadásokat. Az előadások már beteltek, de október 9-én 17:30-tól a Libri Könyvpalotában Stumpf Kata beszélget a szerzővel.

A Harmat Kiadó meghívására Magyarországra érkezik Philip Yancey, korunk egyik legismertebb keresztyén írója, akinek könyveit negyven nyelven, több mint 15 millió példányban adták ki világszerte.

Ha Isten valóban szeret minket, akkor miért engedi, hogy mindenféle rossz történjen ve­lünk? Vajon Isten tehet a mi szenvedésünkről? Vagy csak egyszerűen közönyösen néz minket a messzeségből...? A népszerű író előadásában éppen azokról a kérdésekről beszél majd, amelyek mindannyiunkat mélyen foglalkoztatnak, és egészen biztosak lehetünk benne, hogy most sem elégszik meg a sablonos válaszokkal. 

Philip Yancey október 12-én 17 órától a Debreceni Református Nagytemplomban, október 13-án 18 órától pedig a budapesti Deák téri evangélikus templomban tart előadást.

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.philipyancey.hu oldalon lehet.

Figyelem! Az előadások már beteltek, de október 9-én 17:30-tól a Libri Könyvpalotában (VII.ker. Budapest, Rákóczi út 12.) Stumpf Kata beszélget a szerzővel.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.