Bach hegedűművei és az orgona titkai

2018. szeptember 15., szombat, Budapest

Szeptember 15-én, szombaton 15.30 és 20.00 között lesz nyitva Budapesten a Kálvin téri református templom az Ars Sacra fesztivál Nyitott templomok napja programsorozata keretében.

Délután 4 órakor Ábrahám Márta szólóhegedű-koncertjére látogathatnak el, melynek címe: Bach zenéje az isteni tökély képmása. Ez alkalommal Ábrahám Márta és Dukay Barnabás 2017-ben megjelent Részletek az örökkévalóságból című könyvüket is ismertetik és dedikálják.

Este fél 6 órakor Az orgona titkai címmel hangszerbemutatóval egybekötött koncert lesz, melyen a templom 1830-ban épült és nemrég felújított Deutschmann-orgonát Homolya Dávid orgonaszakértő-orgonaművész, valamint Bódiss Tamás szólaltatja meg. A koncertet követően 20 óráig a templom, valamint a történelmi emlékhellyé nyilvánított kripta is látogatható lesz.

Az Ars Sacra Fesztivál teljes programja az ars-sacra.hu oldalon, a programfüzet pedig itt érhető el.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.