Református félóra

2018. április 18., szerda

Tebenned bíztunk eleitől fogva – Református félóra minden szerdán 13.30-tól a Kossuth rádióban. A 2018. április 18-i adást ajánljuk.

Milyen jó lenne, ha gyerekeink kezébe adhatnánk egy olyan könyvet, amit ők is élveznek, és amivel kicsit közelebb kerülhetnének a reformáció világához. Balogh Judit történész volt az egyik megálmodója egy ilyen kötetnek, amely az elmúlt hetekben jelent meg, és amelyet meg lehet vásárolni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon is.

Vajon hogyan is szólítsuk meg a fiatalokat? Ez minden szülő, minden gondolkodó ember kérdése. Adásunkban Szikszai Szabolcs, kolozsvári egyetemi lelkésszel beszélget Fekete Ágnes a határon túli és az anyaország egyetemi missziója közötti különbségről. 

Végül Szegedre látogatunk el, ahol egy rajzpályázatról beszélget Hegedűs Márk Czirokné Botár Éva Szeged Petőfi telepi református lelkésszel.

A Református félóra korábbi adásait megtalálja a műsor honlapján.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.