Meghosszabbította pályázatát a Kálvin Kiadó

2017. november 06., hétfő

A Kálvin Kiadó 2017 tavaszán pályázatot írt ki református gyülekezetek és egyházi intézmények részére iratmissziós céllal felhasználható egyszeri könyvcsomag-támogatás elnyerésére.

Az eredeti kiírás szerint a végső beadási határidő október 31-én lejárt, azonban remélve,  hogy az év végéig még többen élnek a kedvezményes vásárlási lehetőséggel, a Kiadó úgy döntöt, hogy a pályázatot 2017. december 31-éig meghosszabbítják. Az elmúlt hónapok során több gyülekezet és intézmény (iskola, óvoda) is beküldte a pályázatát, és a visszajelzések alapján a leendő olvasók nagy örömmel vették kezükbe az új kiadványokat.

A pályázat kiírói olyan rövid programleírásokat várnak, amelyek a 2017. évi missziói munkatervben szereplő gyülekezeti szolgálatokat, intézményi eseményeket a Kálvin Kiadó kiadványainak ingyenes osztásával egészítenék ki (iratmisszió), esetleg új iratterjesztést (könyves asztalt), gyülekezeti könyvtárat hoznának létre vagy ez utóbbit szeretnék kibővíteni, feltölteni.

Forrás: kalvinkiado.hu

 

Istent keresem

Zsid 9,1–14

„... „...aki örökkévaló Lélek által önmagát áldozta fel ártatlanul Istennek, mennyivel inkább megtisztítja lelkiismeretünket a holt cselekedetektől, hogy szolgáljunk az élő Istennek” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →