Crescendo Nyári Akadémia

2017. július 24., hétfő, Tokaj

2017. július 24. és augusztus 7. között immáron 14. alkalommal rendezik meg kéthetes nyári művészeti kurzust Tokaj. A Crescendo Nyári Akadémia kiváló lehetőséget biztosít az elmélyült munkára az előadó-művészet területén, valamint segít a szakmai megmérettetésekre való felkészülésben.

Európai és amerikai zenekarok elismert szólistái, zene-, tánc- és képzőművészeti egyetemek tanárai tartanak intenzív közép- és felsőfokú képzést művészeti pályára készülő fiataloknak, akik a világ több mint 25 országából érkeznek.

A Crescendo Nyári Akadémia a magas színvonalú szakmai képzésen túl számos interaktív program révén arra is lehetőséget biztosít, hogy a keresztény világnézetű művésztanárok és a sokféle kulturális háttérrel rendelkező résztvevők jobban megismerjék egymást. A próbákon, főtárgy órákon és a délutáni koncerteken túl reggelenként "Tune in" ráhangolódáson vehetnek részt, esténként kisebb csoportokban hitről, művészetről, az emberi élet sorskérdéseiről beszélgethetnek az érdeklődők. Mivel a szervezők fontosnak tartjuk a diákok és tanárok közötti jó kapcsolat kialakulását, olyan oktatókat hívnak meg, akik a szakmai igényességen túl a tanítványokra teljes emberként tekintenek. A kurzuson nem pusztán oktatókként, hanem magánemberként, akár családjukkal együtt vannak jelen.

A mesterkurzusokat záró ünnepi rendezvénysorozaton, a Crescendo Fesztiválon, a művésztanárok és a kurzus legkiválóbb diákjai lépnek fel. Emellett számos ingyenes szóló- és kamarahangverseny, valamint kiállítás várja a látogatókat.

A 14. Crescendo Nyári Akadémia kéthetes kurzusára május 31-ig lehet még jelentkezni a crescendohungary.org oldalon.

Forrás: crescendohungary.org 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.