Hittudományi doktoranduszok konferenciája

2017. április 21., péntek, Budapest

A Károli Gáspár Református Hittudományi Egyetem Hittudományi Doktori Iskolája a VI. Conferentia Rerum Divinarum doktorandusz konferenciáját rendezi meg április 21-én a KRE Hittudományi Karának épületében.

Helyszín: 1092 Bp., Ráday u. 28. I. emelet, 111-es, (Tóth Kálmán) terem

A konferencián való részvétel és az ebéd ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, melyet a conferentia.rerum.divinarum@gmail.com e-mail címre április 15-ig várják a szervezők.

A konferencia célja, hogy a hittudományok területén PhD-tanulmányokat folytató hallgatók bemutathassák a kutatási témájukban elért eredményeiket, és azokra egy szakmai vita keretén belül reflexiót kaphassanak. Ezt elősegítendő a szervezők – a hagyománytól eltérő módon – egy, az adott témában jártas egyetemi oktató előzetes megkereséséről gondoskodni fognak. A szakreferensek az előadásokat követően rövid reflexióban adnak támpontokat a további tudományos munkához.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.