V. Újszövetség maraton

2016. november 27., vasárnap, Székesfehérvár

Advent első vasárnapján, november 27-én hajnali 4 órától önkéntes jelentkezők olvassák fel az Újszövetséget a székesfehérvári Vörösmarty Színház nagyszínpadán.

Az V. Újszövetség Maraton november 27-én, vasárnap hajnali 4 órakor kezdődik és megközelítőleg 20 órán keresztül tart majd. A különleges lelki eseményt 2012-ben indította útjára a székesfehérvári Vörösmarty Színház.

A résztvevők tízperces részleteket olvasnak fel a két Bibliából – a katolikusból és a protestáns fordításokból – könyvenként váltakozva. A felolvasásra a színház előcsarnokában lehet regisztrálni minden hétköznap 15 és 19 óra között, kizárólag személyesen. 

A színház kávézójának színpadán többórás zenei program várja az érdeklődőket, a Ciszterci Szent István Gimnázium és a Hermann László Zeneiskola tanulói csatlakoztak az Újszövetség maratonhoz, hogy műsoraikkal emeljék az esemény fényét, valamint a színpadon zajló felolvasás a belváros utcáin is nyomon követhető lesz óriás kivetítőkön.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.