Rajzpályázat - világmegváltó kütyük

2016. május 23., hétfő, Országszerte

„Világmegváltó kütyük és találmányok a fenntartható életmód jegyében” címmel hirdet rajzpályázatot az Ökogyülekezeti Mozgalom.

A résztvevőknek olyan eszközöket és már ismert tárgyakat kell papírra vetniük, melyek nap-, szél- és/vagy vízenergiával működnek és a fenntarthatóság szellemében fontosak az emberiség számára. A rajzokat három korcsoporttól várják: óvodás, általános iskolás (6-14), középiskolás (14-19).

Nyeremények: Korcsoportonként az 1-3 helyezettet hasznos és értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

2016. 06. 3-4-én a debreceni Megújuló Energiapark előadótermében megrendezésre kerülő Egy házunk van konferencia, melynek kapcsán a legjobb pályaművek is kiállításra kerülnek majd. A díjakat a konferenciát követően kapják meg a nyertesek.

Bővebb információ az Ökogyülekezeti Mozgalom oldalán olvasható, a rajzverseny plakátja pedig jobbra, a kapcslódó letöltések között található.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.