Hangoló szeminárium

2016. május 17., kedd, Balatonszárszó

A keresztény élet feladata összefoglalható abban, hogy életünket, mint egy hangolóhoz a Lélek által Jézushoz igazítsuk. Ehhez a ráhangolódáshoz szeretne támpontokat adni a Magyarországi Református Egyház Zsinati Ifjúsági Irodájának szervezésében megvalósuló szeminárium

A szeminárium vezetői: Kovács Endre (Barnabás Csoport), Szabóné László Lilla (lelkész, teológiai tanár), és Katona Viktor (SDG Református Diákmozgalom).

A szemináriumot 2016. május 17-19. között tartják a SDG Családi Hotel és Konferencia központban (8624 Balatonszárszó, Csárda u. 39-41.). A szeminárium kedden este 17.00 órakor kezdődik és csütörtökön 17:00 órakor ér véget. 

A szemináriumra teológusokat, lelkészeket és szolgáló vagy lelki munkásokat várnak, akik lelki életük elevensége dolgában szeretnének előrébb jutni, és ennek személyes árát is készek megfizetni – és ezt követően szeretnének másoknak segíteni.

Május 1-ig lehet jelentkezni. >> Részletek és jelentkezési lap

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.