Házas Kurzus Konferencia református lelkészeknek

2015. október 09., péntek, Budapest, Gazdagrét

„Lehet jobb a házasságod!" Avagy hogyan segíthetsz, hogy másoknak is az legyen. A Házas Kurzus egy olyan módszer, amivel segíteni lehet a házasságok természetes megerősödését. Elérhetjük vele a gyülekezeteinkbe járó házaspárokat, de olyanokat is, akik még keresők, így nem tartoznak szorosan a közösséghez.

A konferencia célja, hogy gyakorló lelkészekkel ismertesse meg a Házas kurzus módszereit. Szeretettel várnak minden lelkészt házastársával együtt. Október 9-én pénteken este egy vacsorával egybekötött házas kurzus estével kezdődik a program: a házaspároknak lehetőségük lesz kettesben időt tölteni, egymásra figyelni, saját bőrükön tapasztalni, hogyan is működik a házas kurzus. Október 10-én szombaton megismerkedhetnek a Házas Kurzus anyaggal, meghallgathatják olyan lelkipásztor testvérek tapasztalatait, akik már használták a kurzust, illetve olyan házaspárok bizonyságtételeit, akik részt vettek a kurzuson.

A konferencia ideje: 2015. október 09. 18.30-tól október 10. 16.00-ig.

Helyszíne: Gazdagréti Református Templom

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 10. A jelentkezést érkezési sorrendben tudják elfogadni, ezért érdemes mielőbb jelentkezni.

A részvétel ingyenes, adományokat a helyszínen a konferencia szervezési költségeire elfogadnak.

Jelentkezés ezen a linken keresztül.

További információ: Thoma László lelkipásztor, email: laszlo.thoma@gref.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.